2022-2023 Eğitim-öğrenim Yılı Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRENİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI

12 EYLÜL 2022 PAZARTESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE

EFKAN ALA KÜLTÜR MERKEZLERİNDEN YAPILACAKTIR.

Etkinliklerimiz ve kurslarımız, yerel ihtiyaçlar dikkate alınmak suretiyle katılımcılarımızın talepleri doğrultusunda planlanmaktadır. Dil Kursları ile Kişisel Gelişim ve Meslek Edindirme Kursları, MEB’in belirlemiş olduğu müfredata göre açılmaktadır. Bu bağlamda her bir kursumuzun süresi değişmekle beraber kurslarımız dönemliktir.

*2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRENİM YILINDA AÇILACAK OLAN KURSLARIMIZA BAŞVURUDA KULLANILACAK OLAN FORMUMUZ AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR. FORMUN ÇIKTISIYLA BERABER KÜLTÜR MERKEZLERİMİZE ŞAHSEN BAŞVURUNUZ. * 1 KURSİYER EN FAZLA 2 (İKİ) KURSA KAYIT YAPTIRABİLİR.

*KURS KAYITLARIMIZ KONTENJAN İLE SINIRLIDIR VE ÜCRETSİZDİR.

Palandöken Belediyesi Kültür Merkezleri bünyesinde açılan kurslar ve etkinlikler vatandaşlardan gelen taleplere göre yeterli kişi sayısına ulaşınca açılmaktadır. Açılacak branşlar her dönem değişiklik gösterebilmektedir , açılacak kursları öğrenmek için sizleri kültür merkezlerimize bekliyoruz..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYER KAYIT FORMU

EFKAN ALA KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYER KAYIT FORMU

Duyuru Dosyasını görüntülemek için tıklayın
,

Palandöken Her Yerde

İlçemizdeki etkinlik ve haberlerden öncelikli haberdar olmak için kaydolabilirsiniz.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ

Adnan Menderes Mh. Yavuz Sultan Selim Blv.
No:4 25070 Palandöken / ERZURUM

palandoken@palandoken.bel.tr