İmar Planı Ve Değişikliklerin Askıya Çıkarılması

Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Toparlak Mahallesi, 10773 ada. 4 parsel de kayıtlı taşınmaz 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planlarında Tarımsal Niteliği Korunacak Alanda görünmekte olup söz konusu parselin %10 u kadarına ahşap bağ evi veya prefabrik ev yapmak için ilave imar planı hazırlanması talebi Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisinin 15.12.2020 Tarih ve 862 Sayılı Kararı ile bahse konu talebi de içeren yönetmeliğin Resmi Gazetede yayınlanması beklendiği için söz konusu talebin İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığına iadesine karar verilmiş olup bahse konu talebin yeniden değerlendirilmesi Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2022 Tarih ve 33 Sayılı Kararı ile ilgili alanda yapılan imar planının Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliğine uygun yapılması sebebiyle kabulüne karar verilmiştir.

Duyuru Dosyasını görüntülemek için tıklayın
,