Palandöken Belediyesi'nden 8 Mart Etkinliği

9 Mart 2021 08:10

Palandöken Belediyesi Toplum İletişim Merkezi (PALTİM), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar tarafından görevlendirilen PALTİM ekipleri, ilçede esnaflık yapan kadınlara, şehit, gazi; eş ve annelerine, belediye kadın personeline gül takdim ederek, bu özel günlerini kutladı.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, kadınların medeniyetimizdeki yerine dikkat çekti. Başkan Sunar, “İnsanlık, sevgiyi, terbiyeyi kadınlardan öğrenmiştir. Bizim medeniyetimizde, kadının yönetimde ve sosyal yaşamdaki yeri ve hakkı üst düzeydedir. Tarih bunu böyle yazmıştır. Kadının değerini bilen, aile ve hayatın merkezine koyan bir medeniyetin emanetçileri olarak, kadın haklarının gelişimi konusunda gerekli hassasiyeti hep birlikte göstermeliyiz.” diye konuştu

Palandöken'de 8 Mart etkinlikleri kapsamında Palandökenli hanımları yalnız bırakmadıklarını, gül takdim ederek günlerini kutladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sunar, “Bu vesileyle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olmuş tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyor, sağlık ve esenlik diliyorum.” Dedi.

Palandöken Her Yerde

İlçemizdeki etkinlik ve haberlerden öncelikli haberdar olmak için kaydolabilirsiniz.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ

Adnan Menderes Mh. Yavuz Sultan Selim Blv.
No:4 25070 Palandöken / ERZURUM

(0442) 317 05 94

palandoken@palandoken.bel.tr