Mehmet KARS

E-Posta: kultur@palandoken.bel.tr

Müdürlük Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik

Görev Tanımı ve Faaliyet Alanı

Yaşam alanlarının zenginleştirildiği, kültürün ve sanatın her alanda ulaşılabildiği sağlıklı bir kent olma gelişiminin sağlanarak zenginleştirici, bütünleştirici, geliştirici, katılımcı bir anlayışı tesis etmektir.

Yetki ve Sorumluluklar

Belde bütününe hizmet verecek kültürel, sanatsal, eğitsel ve sosyal faaliyet ve etkinlikler düzenlemek,

İlimizin ve İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan Erzurum takviminin basımını yaptırıp dağıtımını yapmak.

Müdürlüğümüz tarafından 3 ayda bir çıkartılan Beyaz Şehir Palandöken isimli dergimizin bastırılarak il dışında yaşayan hemşerilerimize ve ilimizde halkımıza ücretsiz olarak dağıtımı yapmak.

Kültür Merkezimizde, kursiyer öğrencilerimizin eserlerini sergiledikleri geleneksel yıl sonu sergilerini düzenlemek.

Kültür Merkezimizde, çocuklara yönelik yaz kursları düzenlemek ( Kuran-ı Kerim, Yüzme, Gitar, Keman, Bağlama).

Kültür Merkezimizde Halk oyunları, Kuran-ı Kerim, Arapça, İngilizce, Bilgisayar, Okuma -Yazma, Gitar, Bağlama, Ney, Hüsnü Hat, Geleneksel El Sanatları, Spor, Fotoğrafçılık, Osmanlıca, Web tasarım, Autocad, İşaret Dili, Çocuk Gelişimi, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Satranç, Diksiyon, Arıcılık, Ebru, Tezhip, Hijyen, Doğal Gaz Ateşçiliği, Pastacılık, Filografi gibi kursları düzenlemek.

Çeşitli seminerler düzenlemek.

KURS BAŞVURULARINDA İSTENEN BELGELER:

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Eğitim durumunu gösterir belge

Kurs Müracaat Formu (Formu Buradan İndirebilirsiniz)

,